3 Харесали
Пролетта е дошла! :)
Порадвали се на Amy_ - 0 за днес / 2494 общо ?
За да отчете гласът ти, въведи текста от картинката ?

Описание

Сватбената ми картичка
Ейми е забавно, мило и обичливо кученце. Търси си приятели.

Помагайте ни да събираме парички, много искаме с Ейми да си купим разни хубави неща, за да сме още по - готини и приятни!Ето и нашия списък :


Както виждате, с Ейми искаме да сме красиви и готини! А това няма как да го постигнем без ваша помощ! Освен това мечтаем да станем популярни и да се сдобием с розовата лентичка "Популярно животно" която за нас ще е истинска чест!
Много ми харесва тук в сайта и се радвам че мога да си имам виртуален любимец, да се грижа за него и да изглежда добре. Сайтът е страхотен, но има какво още да се желае. Би било хубаво да има и розови iPod- i много искаме да има такъв, както и други розовки и сладки неща.
С Ейми благодарим на всички, които са ни избрали за приятели! Правете ни популярни, давайте ни жълтички, канете ни на купони и конкурси, а ние ще ви се отблагодарим за приятелството с прияятелство и даване на жълтици!


17.08.2009г.
Ураааааааааааааааааааааа, приятели! С Ейми вече спечелихме един от първите си (и надяваме се, безброй) конкурси второ място за най- добър профил в конкурса на PuHiTo_97 ! Много сме щастливи! Ето и нашия медал!
04.05.2010г.
Подарък за рождения ми ден от presito:03.02.2011г.
Ихааааааааа, приятели, спечелихме трето място в конкурса на Otava! Ето ни ги и наградите:█│║▌║▌│║▌║ ▌█│║▌║ ©™
ORIGINAL JIVOTNO.COM PROFILE
Amy_
Състезания
  1. Рожден ден: 04 май 2009
  2. Пол: Женски
  3. Години: 9 г. 10 месеца
  1. Спечелени: 0
  2. Загубени: 0
  3. Равен: 0
Мъж: rich512
Екскурзии
Прага
Настроение
Добро
Интелигентност ?
450